Een nieuwe ruimte

De voormalige industriële site van de Papeteries de Genval, omgetoverd tot een ambitieus renovatieproject, ziet een heel nieuw vastgoedproject ontstaan op een terrein van meer dan 7 hectare. Deze nieuwe wijk bestaande uit woningen, handelszaken en serviceflats combineert levenskwaliteit en streng respect voor de omgeving. Deze ambitie laat zich gevoelen in alle ontwikkelingsstadia van het project en tijdens alle fasen van de bouwwerken; woningen met energieklasse A gerealiseerd in het kader van respect voor de notie van ecowijk, gebruik van duurzame bouwmaterialen, stadsplanning die zachte vervoerswijzen stimuleert, wegennetten ontworpen volgens het principe van de Gedeelde Ruimte. De Papeteries de Genval biedt aan iedereen de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijk woonkader. Een bevoorrechte omgeving waarbij de intergenerationele gemengdheid, de uitdaging van de toekomst, eindelijk realiteit is.